Hoe word je een mannelijke stripper?

De stripper beweegt voor poen wulps op muziek. Als jij je levenswijze daarnaar bijstellen kun je er heel veel inkomsten mee beuren. Je wordt dan ook nooit zomaar een populaire sexy stripper.

Waar zal je op moeten passen ingeval je een mannelijke stripper wil worden?

Het lijkt super angstwekkend teneinde voor een gezelschap te moeten dansen. Ga jij nagenoeg ontbloot op een vrijgezellenfeest te performen met een boel ladderzatte vrouwen? Indien die gedachte jouw doet beven, dan begin jij er beter niet aan. Lijkt dit idee je te gek? Overweeg dan eens een online cursus bij de Male Stripper Academy.

Koop een service abonnement bij de sportschool

Omdat personen nooit houden van een futloze stripper zal jij aan jouw lijf moeten trainen teneinde jou te overtreffen. Uitsluitend goedgebouwd zijn blijft nooit voldoende, bewaak dat jouw spiermassa’s goed tastbaar zijn. Bewaak dat jij enorm consequent een paar keer elke week stevig traint. In beide gevallen moet je ervoor zorgdragen dat je fijngebouwd blijft. Eet dus iedere keer gezond en check voor afdoende calorietjes plus proteïne door proteïneshakes. Met een fit lichaam zal jij zelfverzekerder kunnen strippen.

Bespaar niet bij je stripper kostuums

Als stripper wil jij niet het geintje van de feest zijn, geef derhalve energie en centen uit aan jou pak. Koop dus niet zo’n stripper uniform als deze. Zorg tevens voor trucjes waarmee jij iets unieks kunt geven.

Kies voor songs die een ieder kent

Zorg er voor dat je muzieknummers opteert die legio personen leuk vinden. Brouw verscheidene bewegingen die bij bpm uiteenlopen, van vlug, over matig, tot traag. Probeer een stel muziekstukken te lokaliseren waar een paar harde beats in zijn.

Herhaal dagelijks jouw passen waarna jij gauw inkomsten kunt gaan beuren door je persoonlijke stripshow. Probeer in jou performance op die manier veel als mogelijk de kijkers en diegene bij wie jij een striptease show geeft te verleiden met je sexy stripper body. Er blijken bovendien vrouwelijke strippers welke aan poledancing doen, maar dat zal nog preparatie vragen en het blijkt lastig teneinde het overal op te voeren.

Schiet foto’s en subscribe bij een boekingsagency

Meld jezelf bij zo veel als mogelijk boekingsbureaus aan om je opties te vergroten. Controleer steevast aandachtig de web site bij het boekingsbureau waarbij jij wil performen.